CAT
Acadèmia de
DIBUIX I PINTURA

Belles Arts Fco. Valderrama està al servei de l’art des de l’any 1981. Son quaranta anys d’experiència i consolidada maduresa gràcies a la forta empenta i entusiasme del seu fundador Francisco Valderrama, de la seva directora Araceli Carreño i del seu equip de professorat.

 

La professionalitat, tant personal com docent, de tot l’equip junt amb el seu vesant personal i humà, han estat clau per a que sigui reconegut com un dels millors centres d’art no homologat de tota Catalunya. L’èxit evident del centre es fonamenta en el seu únic i particular estil d’impartir les classes: amb unes directrius totalment acadèmiques i tècniques que s’adapten a les necessitats i tendències de cada alumne/a, obrint la porta al realisme més pur i a les últimes tendències més avantguardistes, aconseguint uns resultats òptims amb tots els nivells.

 

A través d’un ensenyament totalment individualitzat, la seva particular fórmula és quelcom tan senzill com fer teoria en la pràctica, i la divulgació de l’art a través d’altres activitats complementàries com son: conferències, sortides comentades a museus, assessorament artístic, etc.

 

Belles Arts Fco. Valderrama fa arribar el món de l’art a totes les edats i condicions.

QUI SOM
PROGRAMA
 
 

Per als menors de 6 a 13 anys, el curs es composa de l’ensenyança i perfeccionament de les tècniques del Dibuix, Pastel i Oli. El programa es pot adaptar i variar segons el nivell del menor.

Per als adults majors de 14 anys, la programació és totalment personalitzada, depenent de les preferències de l’alumne, nivell i aptituds que valorarà el professorat.

 
QUÉ OFERIM
 • Curs de setembre a juny

 • Curset d’estiu al juliol

 • Grups d'adults a partir de 14 anys

 • Grups de menors a partir de 6 anys

 • Ensenyament individualitzat

 • Classes pràctiques i teòriques

 • Dibuix, grafit, carbonet, pastel, oli, acrílic, aquarel·la, tempera, etc.

 • Tècniques mixtes i alternatives

 • Teories de color, perspectiva, història de l'art, etc.

 • Sortides a l’exterior dibuix al natural

 • Conferències d’art

 • Visites comentades a museus

 • Monogràfics de diferents tècniques

 • Horaris compatibles per venir a la mateixa hora adults i menors

 
TÈCNIQUES

Llapis o barres de Grafit

Carbonet

Pastel

Oli

Tempera

Aquarel·la

Acrílic

Temple

Tècniques mixtes i alternatives

 
ALTRES ACTIVITATS

VISITES A ESCOLES:

 

Les visites a escoles serveixen per apropar el coneixement acadèmic de l’art i per donar una introductòria explicació sobre el dibuix i el color o qualsevol altre temàtica que demani l’escola visitada.

 

EXPOSICIONS TEMÀTIQUES:

 

Els nostres alumnes, cada curs, treballen en la realització d’obres d’art en diferents tècniques per mostrar-les en exposicions de temàtiques originals que cada any van variant.

 

EXPOSICIONS DE FI DE CURS:

 

A final de curs organitzem l’exposició d'obres realitzades pels nostres alumnes per a que tothom pugui gaudir dels petits i grans artistes que tenim a la nostra acadèmia.

 

ESCOLA AL CARRER:

 

En motiu de la Festa Major de Gavà, a finals de juny, traiem els cavallets al carrer per a que tothom que vulgui pugui rebre una petita classe de pintura de manera divertida i emportant-se així la seva obra d’art a casa.

 

CONCURS DE PINTURA LLUMINETES:

 

Per les festes del Barri de Lluminetes a Castelldefels, organitzem conjuntament amb l’AAVV Lluminetes el concurs de pintura on, a més de poder guanyar un premi, podran passar una bona estona pintant a l’aire lliure.

 
PROFESSORAT

FRANCISCO VALDERRAMA TORRES

ARACELI CARREÑO LOPEZ

MARINA SÁNCHEZ GÓMEZ

NOEMÍ CASADO CARULLA

RAFA JUSTEL GARCÍA

MARC VALDERRAMA CARREÑO

LOLI SÁNCHEZ PRIETO

MARIAN NAVARRO MARÍN

SARA MONTILLA SAIZ

CARLOTA MARTÍN AGUILAR

MARTA FORNÉS PALACÍN

Francisco Valderrama Torres

Fundador de Belles Arts Fco. Valderrama

 

Araceli Carreño López

Directora de Belles Arts Fco. Valderrama

 

Mercè Giralt Pérez

Coordinadora de Belles Arts Fco. Valderrama

 
Saps que...
 
TAMBÉ DONEM CLASSES A

ESCOLA SANTO ANGEL DE GAVÀ

 

A les instal·lacions del col·legi Santo Angel oferim el mateix sistema d’ensenyament tal i com ho fem a les nostres acadèmies.

 

Professora: Loli Sànchez